שלום, אורח!, התחברות / הרשמה
ההזמנה שלי

לקוחות יקרים, עקב שינויים ועדכונים של האתר, לא ניתן יהיה לבצע הזמנות דרך האתר עד להודעה חדשה. עמכם הסליחה.

 

לקוחות יקרים, עקב שינויים ועדכונים של האתר, לא ניתן יהיה לבצע הזמנות דרך האתר עד להודעה חדשה. עמכם הסליחה.

פאי גבינה

פאי גבינה

זמן הכנה: כ-35 דקות, כולל אפיה כ-65 דקות

תבנית בקוטר 24

מצרכים:

תחתית
200 ג' פתיבר
2 כפות חמאה

מלית
3 חלמונים
3 חלבונים
1 כוס סוכר
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1 כף קורנפלור
1 כף קמח
1 כפית תמצית וניל
500 ג' גבינה לבנה

ציפוי שטרויזל
50 ג' חמאה קרה חתוכה לקוביות
¼ כוס סוכר
2/3 כוס קמח

אופן ההכנה:

הכנת התחתית
טוחנים בבלנדר את הפתיבר, ממיסים את החמאה ומוסיפים אותה לפתיבר הטחונים ומשטחים בתבנית.

הכנת המלית
בקערה מקציפים את החלבונים ו-½כוס סוכר.
בקערה נפרדת טורפים יחד את החלמונים, ½ כוס סוכר, אינסטנט פודינג וניל, קורנפלור, קמח, תמצית וניל וגבינה לבנה.
מאחדים את שתי המסות תוך תנועת קיפול ויוצקים על תחתית הפתיבר.

הכנת השטרויזל
מערבבים יחד את החמאה, הקמח והסוכר עם קצות האצבעות עד ליצירת בצק פירורי,
מכניסים למקפיא למשך רבע שעה עד להתגבשות ומפזרים אותו על מלית הגבינה.

אופים בתנור שחומם מראש בטמפ' 190 מ', כ-30 ד' עד להזהבת פירורי השטרויזל.

מתכונים אחרים

סל קניות
התחל להקליד כדי לראות מוצרים שאתה מחפש
0 items Cart
0 Wishlist
דילוג לתוכן