אצבעות קרנץ'
זמן הכנה: כ-20 דקות, ללא אפיה.
2 תבניות אינגליש קייק
מצרכים:
שכבת הקרנץ'
100 ג' שוקולד לבן
2 כוסות קורנפלקס
400 ג' מחית נוגט
שכבת השוקולד
200 ג' שוקולד חלב
200 ג' שוקולד מריר
150 מ"ל שמנת מתוקה
1 כפית נס קפה טחון
אופן ההכנה:
הכנת הקרנץ'
בבן מארי ממיסים את השוקולד הלבן.
מפוררים את הקורנפלקס לחתיכות גסות.
מערבבים יחד את כל הרכיבים ומשטחים בתבנית בעזרת מזלג.
הכנת הגנאש
בבן מארי ממיסים את השוקולד מריר והשוקולד חלב.
בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת והנס קפה.
מערבבים יחד את כל הרכיבים לתערובת אחת אותה יוצקים מעל שכבת הקרנץ'.
מקפיאים לפחות שעתיים, ולאחר מכן חותכים למלבנים/ריבועים.