שלום, אורח!, התחברות / הרשמה
ההזמנה שלי

לקוחות יקרים, עקב שינויים ועדכונים של האתר, לא ניתן יהיה לבצע הזמנות דרך האתר עד להודעה חדשה. עמכם הסליחה.

 

לקוחות יקרים, עקב שינויים ועדכונים של האתר, לא ניתן יהיה לבצע הזמנות דרך האתר עד להודעה חדשה. עמכם הסליחה.

עוגת גבינה אמריקאית

עוגת גבינה אמריקאית

זמן הכנה: כ-35 דקות, כולל אפיה כ-80 דקות

תבנית בקוטר 24

מצרכים:

תחתית
200 ג' עוגיות לוטוס
2 כפות חמאה

מלית
450 ג' גבינה לבנה
1 כוס פחות 2 כפות סוכר
¾ גביע שמנת חמוצה
40 ג' שוקולד לבן
45 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות קמח
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים גדולות

ציפוי
2 גביעים שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
שברי שוקולד/שוקולד צ'יפס לקישוט

אופן ההכנה:

הכנת התחתית
טוחנים בבלנדר את הפתיבר, ממיסים את החמאה ומוסיפים אותה לפתיבר הטחונים ומשטחים בתבנית.

הכנת המלית
בבן מארי ממיסים את השוקולד הלבן עם השמנת מתוקה עד ליצירת מרקם אחיד (גנאש).
בקערה מערבבים את הקמח והסוכר.
בקערה נפרדת טורפים יחד את הגבינה, שמנת חמוצה ואת הגנאש.
לאחר מכן מוסיפים את התמצית וניל, תערובת הסוכר והקמח וממשיכים לטרוף עד ליצירת בלילה אחידה.
תוך כדי טריפה מוסיפים את הביצים.
יוצקים את הבלילה על תחתית העוגיות לוטוס.

הכנת הציפוי
מערבבים היטב את השמנת והסוכר.

אופים בתנור שחומם מראש בטמפ' 150 מ', כ-40 ד'. העוגה צריכה להישאר לבנה אך יציבה.
מוציאים מהתנור וישר, כשהעוגה עדיין רותחת, מורחים את הציפוי בעדינות ולאט כדי שלא יווצר חור במרכז העוגה ומחזירים אותה לאפיה למשך 2 דקות נוספות.
מצננים על השיש, מקשטים בשברי שוקולד ומכניסים למקרר לקירור מוחלט והתייצבות.

מתכונים אחרים

סל קניות

לקוחות יקרים, לא ניתן לבצע הזמנות ומשלוחים דרך האתר. ניתן לבצע הזמנות 
בסניפים יפו ויבנה וגם להזמין גם דרך וולט.
הזמנת משלוח: א-ה עד שעה 17:00. ו' עד 12:00.

פירוט סניפים, כתובות וטלפונים ניתן לראות בקטגוריית סניפים באתר.

לקוחות יקרים, הזמנות ומשלוחים יש לבצע בשיחה טלפונית עם הסניף הקרוב אליכם. בסניפים יפו ויבנה ניתן להזמין דרך וולט.
הזמנת משלוח: א-ה עד שעה 17:00. ו' עד 12:00.

פירוט סניפים, כתובות וטלפונים ניתן לראות בקטגוריית סניפים באתר.

התחל להקליד כדי לראות מוצרים שאתה מחפש
0 items Cart
0 Wishlist
דילוג לתוכן