פאדג' שוקולד
זמן הכנה: כ-30 דקות, כולל אפיה כ-42 דקות
40 יחידות
מצרכים:
2 ביצים בטמפ' החדר
¾ כוס סוכר
קורט מלח
½ כפית תמצית וניל
100 ג' חמאה רכה
250 ג' שוקולד מריר
4 כפות קמח תפו"א
¾ כוס שוקולד צ'יפס
קורט אבקת אפיה
אופן ההכנה:
בבן מארי ממיסים את השוקולד והחמאה.
מקציפים את הסוכר והביצים לקצפת יציבה ולאחר מכן מוסיפים את השוקולד המומס,
תוך כדי הקצפה איטית עד לקבלת מסה אחידה.
מוסיפים לקערה את הקמח תפו"א, אבקת אפיה, תמצית וניל ושוקולד צ'יפס ומערבבים היטב.
ממלאים מנז'טים או תבנית שקעים נמוכה, ¾ מגובה השקע ואופים בתנור שחומם מראש בטמפ' 180 מ', כ-12 ד'.