עוגת קרמבו2018-07-30T12:46:38+00:00

Project Description

עוגת קרמבו

זמן הכנה: כ-00 דקות, כולל אפיה כ-00 דקות

תבנית בקוטר 24

מצרכים:

בסיס מוס שוקולד אפוי
140 גר’ שוקולד מריר
4 חלמונים (xl)
4 חלבונים (xl)
8 כפות סוכר
1 כפית נס קפה

מלית
200 גר’ שוקולד לבן
500 מל’ שמנת מתוקה 38%
1 כף אינסטנט פודינג וניל
50 גר’ מחית נוגט

ציפוי
100 סמ”ק שמנת מתוקה
160 גר’ שוקולד חלב

אופן ההכנה:

מלית – יום מראש
ממיסים בקערה במיקרוגל / בן מארי 200 גר’ שוקולד לבן + 500 מל’ (2 קופסאות) שמנת מתוקה.
מערבבים היטב, מכסים ומניחים במקרר למשך 24 שעות.

בסיס העוגה
ממיסים במיקרוגל / בן מארי שוקולד מריר וחמאה ומערבבים פנימה את החלמונים.
בקערה נפרדת, מקציפים היטב את החלבונים והסוכר ולאחר מכן מקפלים פנימה את מסת השוקולד והחלמונים.
יוצקים לתבנית בקוטר 24 ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות, לכ-25 דקות.
העוגה עדיין תהיה רכה באמצע ואפויה בצדדים, זה בסדר. מקררים את העוגה, העוגה תצנח במרכזה וגם זה בסדר.

מלית

את הגנאש הלבן שהכנו יום קודם (תערובת השוקולד הלבן והשמנת) מקציפים עם כף אינסטנט פודינג וניל לקצף יציב מאד.
על התחתית המקוררת מורחים 50 גר’ מחית נוגטומעליו את הגנאש שהקצפנו ומקפיאים.
כשקפאה העוגה, מכינים את הציפוי.

ציפוי
ממיסים את השמנת מתוקה והשוקולד חלב במיקרוגל / בן מארי, מערבבים היטב ומורחים על העוגה הקפואה.
לקישוט ניתן לפורר שוקולד מקופלת מסביב.

משלוח חינם בעת רכישה מעל 250 ש״ח סגור