עוגת גבינה אמריקאית2018-02-14T15:49:23+00:00

Project Description

עוגת גבינה אמריקאית

זמן הכנה: כ-00 דקות, כולל אפיה כ-00 דקות

תבנית בקוטר 24

מצרכים:

תחתית
200 ג' עוגיות לוטוס
2 כפות חמאה

מלית
450 ג' גבינה לבנה
1 כוס פחות 2 כפות סוכר
¾ גביע שמנת חמוצה
40 ג' שוקולד לבן
45 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות קמח
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים גדולות

ציפוי
2 גביעים שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
שברי שוקולד/שוקולד צ'יפס לקישוט

אופן ההכנה:

הכנת התחתית
?????????????????
טוחנים בבלנדר את הפתיבר, ממיסים את החמאה ומוסיפים אותה לפתיבר הטחונים ומשטחים בתבנית.
??????????????????

הכנת המלית
בבן מארי ממיסים את השוקולד הלבן עם השמנת מתוקה עד ליצירת מרקם אחיד (גנאש).
בקערה מערבבים את הקמח והסוכר.
בקערה נפרדת טורפים יחד את הגבינה, שמנת חמוצה ואת הגנאש.
לאחר מכן מוסיפים את התמצית וניל, תערובת הסוכר והקמח וממשיכים לטרוף עד ליצירת בלילה אחידה.
תוך כדי טריפה מוסיפים את הביצים.
יוצקים את הבלילה על תחתית העוגיות לוטוס.

הכנת הציפוי
מערבבים היטב את השמנת והסוכר.

אופים בתנור שחומם מראש בטמפ' 150 מ', כ-40 ד'. העוגה צריכה להישאר לבנה אך יציבה.
מוציאים מהתנור וישר, כשהעוגה עדיין רותחת, מורחים את הציפוי בעדינות ולאט כדי שלא יווצר חור במרכז העוגה ומחזירים אותה לאפיה למשך 2 דקות נוספות.
מצננים על השיש, מקשטים בשברי שוקולד ומכניסים למקרר לקירור מוחלט והתייצבות.

משלוח חינם בעת רכישה מעל 250 ש״ח סגור